Matrasreiniging voor particulieren

De firma Neven Matrasreiniging is gespecialiseerd in het intern reinigen van matrassen en werkt met het systeem van Potema in München welke marktleider is op dit gebied met de beste resultaten.

Een actueel probleem

De matras, die u zelf niet kunt reinigen, is de ideale huisvesting voor huisstofmijten. In ieder matras bevindt zich tot 2 miljoen huisstofmijten, honderden grammen huidschilfers, stof, bacteriën, schimmels en sporen. Tevens de grote hoeveelheid uitwerpselen van de huisstofmijt, die de allergenen stof guanine bevat, is erg hoog. De gevolgen zijn allergie en jeukklachten.

Het oplossen van dit probleem

De enige oplossing van dit probleem is het matras intern te laten reinigen om alle vervuiling eruit te laten verwijderen aan beide zijden. Chemievrij. Hiervoor komen wij bij u thuis. De matras blijft op het bed liggen en de reinigingsmachine wordt op de matras geplaatst. Deze trilt eerst alle verontreinigingen los en gelijkertijd via een vacuümpomp eruit gezogen. Dit gebeurt aan beide zijden van de matras. De UVC-straling op de machine doodt de huisstofmijten. De kussens en eventueel de boxspring worden meegereinigd. Daarna wordt alles behandeld met een antibacteriële spray. Omdat het om een droogreiniging gaat, kan het bed na 10 min. weer opgemaakt worden.


reinigingsmachine, huisstofmijt en uitwerpselen van de mijt

Kosten van de matrasreiniging

eenpersoons matras
80/90cm x 200cm
€ 36,00
tweepersoons matras
140cm x 200cm
€ 54,00
tweepersoons matras
160/180cm x 200cm
€ 72,00
kindermatras € 27,50
vlekverwijdering
per zijde
€ 14.50

- boxspring en kussens worden meegereinigd en zijn bij de prijs ingebrepen.

* alle prijzen zijn inclusief btw

Mastrasbeschermers

Wij leveren tevens speciale matrasbeschermers die uw matrassen jaren schoon houden en beschermen tegen transpiratie, urine en andere vloeibare stoffen. Door eigen productie worden de mastrasbeschermers geheel op maat gemaakt. Meer informatie over onze matrasbeschermers.